De leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Leuke activiteiten adresoverzicht: 20

Kinderboerderij Roden, Roden

Stichting Kinderboerderij Marsdijk, Assen

Sprookjeshof Zuidlaren, Zuidlaren
Het attraktiepark Sprookjeshof bestaat uit een sprookjespark , speeltuin , kinderboerderij en een 3000m≤ indoor speelparadijs. Daarnaast bes... lees meer

Noorder Dierenpark Emmen, Emmen

Vlinderparadijs Papiliorama, Havelte

De Drentse Hoeve, Wezup

Kabouterland, Exloo

Park Oikos, Ruinen

Kinderboerderij De Beestenbult, Hoogeveen

Kinderboerderij De Hofstede, Assen

Kinderboerderij De Pittelstee, Assen

Kinderboerderij De Sterrenhoeve, Hoogeveen

Kinderboerderij De Kiep, Vries

Kinderboerderij Beatrixhoeve, Zwartemeer

Recreatieboerderij Evensterk, Een

Openluchtmuseum Ellert En Brammert, Schoonoord

Griendtsveenpark, Erica

Kinderboerderij De Hoefslag, Gasselte

Kinderboerderij Het Bebinghehoes, Exloo

Vogelpark Jagrie, Gieterveen

1

Kind & Dier in Drenthe

Ook in de herfst is het heerlijk in de dierentuinen van Nederland of op de kinderboerderij in Drenthe.Ga eens kijken wat er in de herfst alle maal te doen is. Kijk ook even mij het Milieu educatie centrum in Drenthe of een naburige gemeente. Daar ...

Ook in de herfst is het heerlijk in de dierentuinen van Nederland of op de kinderboerderij in Drenthe.Ga eens kijken wat er in de herfst alle maal te doen is. Kijk ook even mij het Milieu educatie centrum in Drenthe of een naburige gemeente. Daar worden vaak leuke dingen georganiseerd en kunt u veel informatie krijgen.

Voor een leuk dagje uit is een bezoekje aan een kinderboerderij in Drenthe altijd een goed idee.

De Eco boerderij,                    

Geen kinderboerderij of doe boerderij maar een werkende producerende boerderij waar je met de kinderen op een leuke manier kunt leren waar de melk vandaan komt. Dat de kippen de eieren leggen en schapen wol maken. Nederland heeft er velen. Kijk eens rond op de site om te zien of er bij u in de buurt ook een leuke eco boerderij is.

 

Hallo allemaal.                       

Welkom op de Kind en Dier pagina van 2Bloacal hier hebben we alle kinderboerderijen, doeboerderijen, speelboerderijen, dierentuinen, reptielen huizen en alle andere locaties met dieren die leuk zijn voor kinderen. Iedereen die wel eens met een kind naar de kinderboerderij is geweest weet hoe leuk ze dat vinden. Naast de prachtige interactie tussen kind en dier leren ze er spelenderwijs enorm veel van. Vele kinderboerderijen dierentuinen en andere locaties in deze rubriek doen er dan ook van alles aan om een bezoek aan de kinderboerderij zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Wij hopen dan ook dat we u een zo compleet mogelijk beeld kunnen geven van alle locaties die in deze rubriek thuis horen. Weet u nog een plek die het vernoemen waard is maar niet online staat meld deze dan aan en dan zullen wij hem zo spoedig mogelijk opnemen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »