De leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Leuke activiteiten adresoverzicht: 28

Zwembad De Marsch, Hardenberg

Avonturenpark Hellendoorn, Hellendoorn

Attractiepark Slagharen, Slagharen

Recreatiecentrum De Eikenhof, Paasloo

Bungalowpark ´t Stien ´n Boer, Haaksbergen

Het Rutbeek, Enschede

Zwembad Het Wooldrik, Borne
Laco zwembaden zijn er voor vele wateractiviteiten. Aqua joggen baantjes trekken maar ook recreatief zwemmen. U kunt deze uurtjes invullen z... lees meer

Sprookjescamping de Vechtstreek, Rheeze
Een camping gericht op kinderen. Vele leuke activiteiten worden er telkens weer opgezet om de bezoekers te vermaken. Het zwembad de speeltui... lees meer

Heuveltjesbosbad, Balkbrug
Een in 1937 gebouwd en heeft drie buitenbaden. Een groot bad met duikplank, een bad van 90 cm diepte met de grote gele familie glijbaan. Een... lees meer

Uitgaanscentrum Preston Palace, Almelo
Optimaal, onbeperkt en onbezorgd genieten! Dat kan in Preston Palace, een gezellig, gastvrij hotel en uitgaanscentrum in Almelo.

lees meer

Sport en Recreatiebad de Waterwyck, Steenwijk

Zwembad Tijenraan, Raalte

Zwembad De Steur, Kampen

Zwembad De Koerbelt, Rijssen

Zwembad Twenhaarsveld, Holten

Zwembad Brilmansdennen, Losser

Twentebad, Hengelo

Zwembad De Kolk, Wierden

Hanzebad, Zwolle

Zwemparadijs De Scheg, Deventer

Zwemmen in Overijssel

Lekker buiten zwemmen in Overijssel zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle ...

Lekker buiten zwemmen in Overijssel zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle zwemlocaties in Nederland (exclusief de Noordzeekust). Wat is er nu leuker dan op een hete zomerse dag heerlijk met of in het water spelen. Verkoelend zo wie zo maar, het is ook erg goed voor ze. Kinderen worden zo water vrij en leren dat het leuk is. Niet alleen dat het is een erg goede vorm van bewegen. Alle spiergroepen worden ervoor gebruikt. Ideaal dus voor de steeds dikker wordende jeugd. Wonend in dit kauwde kikkerland met zijn enorme hoeveelheid water is het zeer verstanding kinderen te leren zwemmen. We bieden daarom alle plekken in Nederland waar dat mogelijk is. En waar u ook recreatief lekker in het water kunt spelen.

Mocht u dan een zwembad of recreatie plas missen laat het ons weten en we zullen hem zo spoedig mogelijk online opnemen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »