De leukste activiteiten in Tynaarlo

Leuke activiteiten adresoverzicht: 2

Openluchtbad Lemferdinge, Paterswolde (ged.)
Zwembad Lemferdinge is gelegen in een bosrijke omgeving. Het zwembad heeft een 40 meter lange glijbaan en twee duikplanken. U vindt er een z... lees meer

Zwembad Aqualaren, Zuidlaren
In het tropisch zwembad is een 30 meter lange glijbaan,een kinderglijbaan, jets, waterparaplu, een bruiser en een aantal waterspuiters. Na... lees meer

1

Zwemmen in Tynaarlo

Lekker buiten zwemmen in Tynaarlo zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle zw...

Lekker buiten zwemmen in Tynaarlo zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle zwemlocaties in Nederland (exclusief de Noordzeekust). Wat is er nu leuker dan op een hete zomerse dag heerlijk met of in het water spelen. Verkoelend zo wie zo maar, het is ook erg goed voor ze. Kinderen worden zo water vrij en leren dat het leuk is. Niet alleen dat het is een erg goede vorm van bewegen. Alle spiergroepen worden ervoor gebruikt. Ideaal dus voor de steeds dikker wordende jeugd. Wonend in dit kauwde kikkerland met zijn enorme hoeveelheid water is het zeer verstanding kinderen te leren zwemmen. We bieden daarom alle plekken in Nederland waar dat mogelijk is. En waar u ook recreatief lekker in het water kunt spelen.

Mocht u dan een zwembad of recreatie plas missen laat het ons weten en we zullen hem zo spoedig mogelijk online opnemen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »