De leukste activiteiten in Velsen

Leuke activiteiten adresoverzicht: 3

Speeltuin De Veilige Haven, IJmuiden
Zweefmolens, 6 klimtoestellen, 2 zandbakken, schommels, glijbanen, schommelschuitje, een glij toren, buiten spelcomputer en nog veel en veel... lees meer

Speeltuin De Speelhoek, IJmuiden
Buurt speeltuin in Ijmuiden... lees meer

Speeltuin Santpoort, Santpoort-Noord

1

Speeltuin in Velsen

 

Er word er minder buiten gespeeld. Kijk daarom eens rond of er in de buurt van Velsen een leuke binnenspeeltuin is.

Hallo allemaal.                   ...

 

Er word er minder buiten gespeeld. Kijk daarom eens rond of er in de buurt van Velsen een leuke binnenspeeltuin is.

Hallo allemaal.                       


Welkom op de speeltuin pagina van 2Blocal. We hebben hier alle speeltuinen, binnen en buiten op een rij gezet. Sommigen zijn vrij toegankelijk zoals buurt speeltuinen anderen horen bij en pretpark of dierentuin. Allemaal zijn ze leuk en is het erg goed voor kinderen om er gebruik van te maken. Ze leren er sociaal omgaan met andere kinderen. Ze kunnen er hun fantasie de vrije loop laten en vooral ook is het erg goed voor de grove motoriek. Een kind kan veel energie kwijt in een speeltuin. Door het rennen springen klauteren maar ook vallen en opstaan verbranden ze veel calorieën. Dit is erg belangrijk voor de huidige jeugd die steeds vaker aan overgewicht lijd. Kijk dus gerust rond en zoek een leuke speeltuin in de buurt op. Sommigen hebben leden en doen daar vele leuke activiteiten voor organiseren. Anderen zijn vrij te bezoeken. Welke u ook uitkiest zorg ervoor dat u en uw kind er veel plezier beleven.

Is de speeltuin die u vaak bezoekt niet bij ons online? Laat het ons weten en we zullen deze er zo spoedig mogelijk opzetten.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »