De leukste activiteiten in Valkenburg aan de Geul

Leuke activiteiten adresoverzicht: 3

Themapark Sprookjesbos, Valkenburg

Pretpark De Valkenier, Valkenburg

Gemeentegrot, Valkenburg

1

Overig in Valkenburg aan de Geul

Een verzameling van leuke neven activiteiten uit de andere rubrieken in Valkenburg aan de Geul. Of de hoofd activiteit maar heeft in een andere  rubriek ook een activiteit. Daarnaast leuke noemenswaardige uitjes waar er te weinig van zijn in ...

Een verzameling van leuke neven activiteiten uit de andere rubrieken in Valkenburg aan de Geul. Of de hoofd activiteit maar heeft in een andere  rubriek ook een activiteit. Daarnaast leuke noemenswaardige uitjes waar er te weinig van zijn in Valkenburg aan de Geul of de rest van Nederland om een eigen rubriek te hebben.

Welkom op de overig pagina van 2Blocal. Hier staan vele activiteiten die ook in ander rubrieken staan met een activiteit die niet goed te plaatsen is. Bijvoorbeeld een indoor speeltuin met een bowlingbaan. Of een aantal vuurtorens en hunnenbeden. Kortom wel leuk en educatief maar niet passend in de andere rubrieken.

We zijn altijd weer opzoek naar plekken activiteiten en locaties die opgenomen kunnen worden. Als er weinig van zijn komen ze in overige. Op het moment dat het er dusdanig veel worden zullen ze een eigen rubriek krijgen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »