De leukste activiteiten in Brummen

Leuke activiteiten adresoverzicht: 2

1

Overig in Brummen

Een verzameling van leuke neven activiteiten uit de andere rubrieken in Brummen. Of de hoofd activiteit maar heeft in een andere  rubriek ook een activiteit. Daarnaast leuke noemenswaardige uitjes waar er te weinig van zijn in Brummen of de r...

Een verzameling van leuke neven activiteiten uit de andere rubrieken in Brummen. Of de hoofd activiteit maar heeft in een andere  rubriek ook een activiteit. Daarnaast leuke noemenswaardige uitjes waar er te weinig van zijn in Brummen of de rest van Nederland om een eigen rubriek te hebben.

Welkom op de overig pagina van 2Blocal. Hier staan vele activiteiten die ook in ander rubrieken staan met een activiteit die niet goed te plaatsen is. Bijvoorbeeld een indoor speeltuin met een bowlingbaan. Of een aantal vuurtorens en hunnenbeden. Kortom wel leuk en educatief maar niet passend in de andere rubrieken.

We zijn altijd weer opzoek naar plekken activiteiten en locaties die opgenomen kunnen worden. Als er weinig van zijn komen ze in overige. Op het moment dat het er dusdanig veel worden zullen ze een eigen rubriek krijgen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »