De leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Leuke activiteiten adresoverzicht: 16

Kampeerterein Jachthaven Meerwijck, Kropswolde

Recreatiepark Borgerswold, Wildervank

Porcelein Dierenpark, Wildervank

NatuurDoeCentrum Insektenwereld, Leens

ZeehondencrŤche Lenie īt Hart, Pieterburen
De ZeehondencrŤche is een zeehondenziekenhuis waar Lenie 't Hart en haar team jaarlijks meer dan 200 zieke zeehonden verzorgen, zodat z... lees meer

Kinderboerderij Winschoten, Winschoten

Kinderboerderij Stadspark, Groningen

Kinderboerderij De Beestenborg, Groningen

Geitenboerderij, Groningen

Familiepark Nienoord, Leek

Ponyverhuur Stadspark Groningen, Groningen

Kinderboerderij Veendam, Veendam

Kinderboerderij Nieuweschans, Nieuweschans

Ecologische Zorgboerderij De Mikkelhorst, Haren

Wonderwereld, Apel, Ter

Kinderboerderij / Hertenkamp Nieuweschans, Nieuweschans

1

Kind & Dier in Groningen

Ook in de herfst is het heerlijk in de dierentuinen van Nederland of op de kinderboerderij in Groningen.Ga eens kijken wat er in de herfst alle maal te doen is. Kijk ook even mij het Milieu educatie centrum in Groningen of een naburige gemeente. D...

Ook in de herfst is het heerlijk in de dierentuinen van Nederland of op de kinderboerderij in Groningen.Ga eens kijken wat er in de herfst alle maal te doen is. Kijk ook even mij het Milieu educatie centrum in Groningen of een naburige gemeente. Daar worden vaak leuke dingen georganiseerd en kunt u veel informatie krijgen.

Voor een leuk dagje uit is een bezoekje aan een kinderboerderij in Groningen altijd een goed idee.

De Eco boerderij,                    

Geen kinderboerderij of doe boerderij maar een werkende producerende boerderij waar je met de kinderen op een leuke manier kunt leren waar de melk vandaan komt. Dat de kippen de eieren leggen en schapen wol maken. Nederland heeft er velen. Kijk eens rond op de site om te zien of er bij u in de buurt ook een leuke eco boerderij is.

 

Hallo allemaal.                       

Welkom op de Kind en Dier pagina van 2Bloacal hier hebben we alle kinderboerderijen, doeboerderijen, speelboerderijen, dierentuinen, reptielen huizen en alle andere locaties met dieren die leuk zijn voor kinderen. Iedereen die wel eens met een kind naar de kinderboerderij is geweest weet hoe leuk ze dat vinden. Naast de prachtige interactie tussen kind en dier leren ze er spelenderwijs enorm veel van. Vele kinderboerderijen dierentuinen en andere locaties in deze rubriek doen er dan ook van alles aan om een bezoek aan de kinderboerderij zo leuk en leerzaam mogelijk te maken.

Wij hopen dan ook dat we u een zo compleet mogelijk beeld kunnen geven van alle locaties die in deze rubriek thuis horen. Weet u nog een plek die het vernoemen waard is maar niet online staat meld deze dan aan en dan zullen wij hem zo spoedig mogelijk opnemen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »