De leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Doelstelling 2Blocal

Visie: 2Blocal


Gamen, televisie, MSN, Hyves, DSen en meer activiteiten achter een scherm.   
Kinderen bewegen te weinig, worden te dik en weten veel simpele dingen niet meer. Ze leren achter de computer bruikbare vaardigheden voor later maar, waar men vroeger naar de speeltuin, kinderboerderij, molen of het zwembad ging, zitten ze of voor de televisie of de computer. Met de komst van multimedia, games en het internet blijven steeds meer kinderen thuis. Waar komt de melk vandaan? De Albert Hein, zal vaak het antwoord zijn. De jonge ouders weten vaak ook niet wat er in de buurt te doen is. Veel van de leuke en leerzame locaties staan versnippert en moeilijk vindbaar op het internet en er is veelal geen geld voor promotie. 2Blocal wil doormiddel van gratis promotie van de locaties de kinderen van nu weer kennis laten maken met de natuur de dieren, onze Nederlandse cultuur en musea. Ouders en kinderen motiveren om weer lekker buiten te spelen door het hen gemakkelijk te maken om een leuke plek te vinden om naar toe te gaan.

Wat wij online willen laten zien zijn alleen de actieve, educatieve en cultureel historische locaties waar kinderen geprikkeld worden, hun nieuwsgierigheid word gevoed en ze al hun energie kwijt kunnen. Als extra bieden wij daarin plekken in uw omgeving waar U ongestoord met de kinderen kunt uit eten.

In de toekomst hopen we doormiddel van sponsoren, adverteerders en eigen middelen de locaties en activiteiten met gelden en kennis te kunnen ondersteunen en te verbeteren waar nodig.

Doelstelling


2Blocal stelt zich tot doel alle, binnen de 8 categorieën, mogelijke actieve, educatieve en cultureel historische activiteiten voor kinderen tot circa 12 jaar op een site te verzamelen.
Er worden dagelijks nieuwe adressen toegevoegd.
De reeds vermelde activiteiten voldoen niet altijd aan deze doelstelling en 2Blocal zal alle activiteiten toetsen op voornoemde criteria. Dit zal, in de toekomst, mogelijk kunnen leiden tot verwijdering van activiteiten.
De vermeldingen van de activiteiten op 2Blocal zijn en blijven altijd gratis!!!
Indien u, als gebruiker, nog activiteiten voor de doelgroep weet, welke niet vermelde zijn op 2Blocal, verzoeken wij u deze op te geven via het aanmeldingsformulier.
Mocht u een activiteit vinden (of bezocht hebben) welke niet geschikt is voor de doelgroep tot 12 jaar, laat ons dit dan via ons mail formulier weten.

Adverteren als leverancier? Word nu deelnemer!

Hier had uw advertentie kunnen staan.

Wilt u meer informatie over het adverteren op deze website? Klik hier.

Hier had uw advertentie kunnen staan.

Wilt u meer informatie over het adverteren op deze website? Klik hier.